top of page

UTSTYRSLAGERET

BSI Friluft har et solid utstyrslager som er tilgjengelig for våre medlemmer. Her kan du låne alt fra telt og gryter til randonée-pakker og fjellski.

 

Dersom du har spørsmål rundt leie eller forslag til utstyr, send en epost til utstyr@bsifriluft.no

Når

Onsdager, 
18.00 - 18.30 for levering. Det er veldig viktig at en leverer innenfor denne tidsrammen.
18.30 - 19.00 utleie 


OBS! Levering skal skje påfølgende onsdag
 

Sted

Adresse: Allègaten 41, Realfagsbygget

Hvor: Utstyrslageret befinner seg i kjelleren på Realfagsbygget.  

Inngang: Ved garasjeporten på østsiden av bygget - inntil videre må vi komme og åpne døren (med mindre man har tilgang gjennom sitt eget studentkort). Vi oppmoder derfor om at man prøver å møte til kl 18.00 og 18.30, slik at vi slipper å komme og hente mange ganger. 
 

Info

Lånt utstyr må leveres tilbake mellom 18.00 - 18.30  påfølgende onsdag. Det innleverte utstyret skal være ferdig tørket, noe som er særlig viktig for telt. Dersom du har lånt sovepose skal lakenposen vaskes og soveposen luftes godt før innlevering.

Husk at vi er svært heldige som har mye fint utstyr for utleie og at utstyret har stor nytteverdi for oss. Ta derfor like godt vare på det som det skulle vært ditt eget.

 

Vær ikke redd for å melde fra dersom utstyret du har lånt blir skadet! Vi har ikke lyst til å sende deltakere ut på tur med skader på utstyr som ikke har blitt reparert.

Det er mulig å betale kontant eller med kort på utstyrslageret. Leie av utstyr er kun tilgjengelig for medlemmer av BSI Friluft, og leieperiode er en uke. Du kan melde deg inn i BSI Friluft på utstyrslageret. For øvrige vilkår og liste over utstyr, se «hva» lengre opp på siden.

Utstyret leies ut etter "første mann til mølla-prinsippet", det er ikke mulig for privatpersoner å reservere utstyr eller låne utenom åpningstidene. BSI Friluft-organiserte turer har førsteprioritet på utstyr.
 

Se våre andre tilbud her

bottom of page