top of page

FRIVILLIG I BSI

Hele vår idé er et ønske om å skape et hyggelig friluftsmiljø for unge og studenter i Bergen. For å få til dette er vi helt avhengige av våre frivillige!

Anker 1

Vi trenger DEG!

For å kunne opprettholde dagens tilbud er vi helt avhengige av dere som kunne tenke dere å bidra til fellesskapet. Ved siden av å få verdifull erfaring får du også tilgang til et meget aktivt turmiljø i Bergen og også muligheten til å få dekket ulike kurs som kan gjøre både din og andres turopplevelser bedre!

Du trenger ikke å være den tøffeste tigeren på fjellet for å være med hos oss, alt vi ønsker er at du synes det høres hyggelig å gjøre noe for andre! Ved siden av turlederrollen gir vi også mulighet til å delta gjennom å være joggeleder for Mandagsjoggarane, klatreinstruktør for Tirsdagsklatrerne, hyggeskaper i Arrangementskomitéen eller ved å delta i styret.
 

Felles for alle er at de krever mindre av deg enn du tror, og allikevel kan det gi deg så mye!
Les mer om de ulike vervene under

 

Fra byfjellsturer til seige skiturer - vi er åpne for alle typer turledere!

TURLEDEREN

Å være turleder hos BSI Friluft gir deg muligheten til å prøve deg ut i den norske naturen etter egne forutsetninger. Vi er åpne for alle typer turforslag, være seg overnatting på Fløyen eller lange fjellturer rundt steile fjellsider. Det viktigste for oss er at du føler deg komfortabel med å lede en slik tur. Det kan være greit å starte med enkle turer, og etter hvert som erfaringen trer seg til vil du fort merke at det å kunne arrangere en vellykket tur er en stor mestringsfølelse. Samtidig vil turlederfellesskapet hjelpe hverandre!

Ved å være turleder hos oss får du:

  • Dekket alle reisekostnader opp mot 1500 kroner

  • Dekket opphold på turlederkurs vi arrangerer hvert semester (førstehjelpskurs, skredkurs og lignende).

  • Delta på avslutninger og sosiale tilstelninger vi har for våre interne

  • Være en del av et fantastisk friluftsmiljø!

Klikk her for å lese hva som innebærer i å være turleder.

Turleder

Vår joggegruppe Mandagsjoggarane er alltid på utkikk etter noen som kan tenke seg å bli med å lede ulike joggeøkter i måneden.

Det er jo en fordel med å være i grei form - men opplegget skal jo nettopp handle om å lage opplegg som skal passe både de raske og de normale!

Ta gjerne kontakt med oss her, eller bli med noen ganger og forhør deg med de nåværende joggelederne om mulighetene!

JOGGER'N

Jogger

KLATRER'N

Vår klatregruppe arrangerer fast klatring hver tirsdag, og med mindre været er unormalt bergensk holder vi oss i Fantofthallen eller Lehmkuhlhallen.

Vi er alltid på utkikk etter du med klatrekompetanse som kan tenke deg å bidra til at vi kan arrangere slike tilstelninger.

Vi dekker utgifter for NKFs instruktørkurs gitt at du går med på å bidra til tirsdagsklatringen i minst ett semester etter du har tatt kurset.

Klatrer

HYGGER'N

Vår viktigste ressurs er de som binder oss sammen i hverdagen - og det er her vår flotte Arrangementskomité kommer inn! 

De arrangerer fast pub hver måned og andre sosiale tilstelninger, og sørger for at alle turfolka møtes titt og stadig i løpet av semesteret for en hyggelig prat!

Gruppen rekrutterer fortløpende og det er bare å ta kontakt!

STYRET

Bak hele organisasjonen sitter en tropp på 12 mann og drar i tråder som sørger for at hele BSI Friluft kan eksistere. Å være en del av styret gir en unik adgang til å få erfaring med drift av organisasjoner og gir slik en meget viktig erfaring for din CV. Men kanskje viktigst er gleden av å sørge for at friluftstilbudet i Bergen fortsatt kan eksistere!

Les mer om styret og de ulike vervene her

Ettersom studenter er en flyktig masse er det alltid behov for nye tilskudd - ta gjerne kontakt for å høre hvilke muligheter som eksisterer for neste semester!

Meld interesse!

Takk! Melding er sendt.

Anker 2
bottom of page